Reacties van cursisten

Vrouw 30 jaar: Bij Yoga kan ik niet zolang de grondoefeningen doen. Nu zit ik en kan ik ineens super bewegen. Kort op de grond dingen doen, bij GYROKINESIS® is geen probleem voor mij.
Vrouw 28 jaar: Heerlijk. Lekker zo de vloeiende bewegingen. Ik voel me helemaal doorstroomd. Ik had ook spierpijn van de les van vorige week.
Man 50 jaar: De doorgaande bewegingen zijn goed voor mijn rug. Ik zit veel en moest nodig wat gaan doen!
Vrouw 57 jaar: Op het krukje kan ik goed merken dat ik steeds scheef zat. Nu let ik er op, en zit nu recht. De grondoefeningen en de buikspieroefeningen zijn kort en leuk!
Vrouw zwanger: Heerlijk én weer eens wat anders als Yoga. Het krukje is ideaal met dikke buik!
Vrouw 25 jaar: Ik ga met plezier naar de les. Geen muziek, lekker mee ademen en zachte bewegingen voor heel je lijf. Erg fijn om te doen. De balans oefeningen staande is ook fijn. Heb ik minder kans op vallen op straat.
Man 45 jaar: Ik ben erg stijf maar er komt steeds meer beweging in. Omdat alles doorgaat heb ik geen kans om alles vast te houden. De adem die bij de bewegingen horen helpen mij niet zo te denken.
Vrouw 53 jaar: De voeten en enkel oefeningen zijn zo goed voor mij. Door de overgang zijn ze zo stijf 's ochtend. Nu doe ik deze oefeningen ook thuis en ik moet zeggen de stijfheid gaat al verminderen.